Hyundai представи първите рендери на новия Santa Fe

Общи 12 март 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4470 посещения | без коментари

Hyundai показа първите снимки на напълно новия Santa Fe, известен в Корея под кодовото наименование DM. Световната премиера на модела ще се състои на международния автосалон в Ню Йорк в началото на април.
Hyundai ще запази името „Santa Fe“ за новия автомобил, продължавайки утвърдената традиция на най-популярния SUV на компанията. Съвсем новият Santa Fe е трето поколение на емблематичния модел, чиито продажби от излизането му на пазара през 2000 година достигнаха общо 2,56 милиона броя в световен мащаб.
Базираният на дизайнерската философия на Hyundai „Флуидна скулптура“ нов Santa Fe следва собствена стилистична концепция, наречена „Острието на бурята“, отразяваща силните и динамични форми, създавани от природата при зараждането на буря.
Третото поколение Santa Fe се характеризира с изискани и елегантни линии, които се съчетават с дръзки и обемни повърхности, за да формират един по-агресивен и по-класически образ от този на своя предшественик.
Дизайнът включва емблематичната за последните модели от семейството на Hyundai шестоъгълна решетка, обемна, разделена на две долна част на купето и по-широки предни и задни брони, създавайки имидж на футуристичен градски SUV.
Динамичните характерни странични линии придават на колата по-аеродинамичен профил, а емоционалните детайли в новия екстериор осигуряват премиум излъчване, което говори за нови насоки в дизайна на следващите поколения SUV наHyundai.
Напълно новият Santa Fe, чийто основни продуктови концепции са „Усъвършенстване“, „Интелигентност“ и „Практичност“, се очаква да се превърне в хит на световния SUV-пазар, предлагайки на клиентите най-доброто във всеки аспект с отличителния си дизайн, свръхмодерни технологии, нисък разход на гориво и практично използване на пространството.

 
Ключови думи:   hyundai, santa fe
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте